Eivissa Men's


SÍ xavals, sí ... aquest és l'equip masculí (ho sento Elvira) que la setmana del 13 al 20 d'agost conquerirà l'illa d'Eivissa.
Sabem que tindrem noves incorporacions que ens ajudaran a que l'illa, tradicionalment territori Guiri, torni a ser considerat territori dels PPCC ... i dius: per què akets tres dropos més la pobre Elvira ha decidit anar de vacances a Eivissa? ... doncs mira, en aquesta època estiuenca hi ha el costum de fer vacances, i nosaltres som unes víctimes més d'aquest costum.
Jo no ho he acabt d'entrendre mai perquè hem d'anar de vacances ... arriba l'estiu i la gent té com una mena de necessitat de fer coses. Quan tot l'any has estat fent coses! Doncs ara més. Diu "tinc ganes que arribi l'agost per anar-me'n a Eivissa". A fer què? Amb tot el respecte pels Eivissencs, que se t'hi ha perdut? Ningú va mai a Eivissa al novembre. A la Vall d'Aran encara, però a Eivissa ... Jo crec que tanquen, a l'hivern tanquen, Sí, sí, com els aparcaments: de l'1 al 15 tanquen Sant Antoni, i del 15 al 30 Santa Eulalia.
El cas és que a la gent, a l'estiu, li dóna per fer coses. Jo sóc molt normal. agafo, me'n vaig a la platja, la paelleta al migdia, el Tour a la tarda, quatre tapetes en alguna terraseta a la nit, "els xupitos convida la casa", que si no m'ho diuen ells ho dic jo, i va molt bé. I després a dormir ... o no !!!!.
Però hi ha gent que no. Mira el Rijkaard, per exemple . Se'n va de viatge, però s'emporta la feina. PEr això no es diu viatge, sinó stage. Després hi ha gent que, en lloc de fer vacances, aprofita l'estiu per treballar. és el cas de Julio Iglesias, fill de Julio Iglesias, nét de Julio Iglesias, futur pare de Julio Iglesias i excunyat de Ricardito Bofill. Aquest tio a l'estiu treballa, perquè la resta de l'any no fot res.
També trobem les Senyores, en un dia de platja, s'han d'aixecar a les sis per anar a la perruqueria. Sí, sí, uns pareos, unes coses ... en definitiva ... Una desfilada ... Estàs fotent-te un gelat, amb una panxa que et surt per baix, i aquells pantalons que ja estan gastats, i veus passar una gent, i dius: "Hi ha gent de peles, tu!". La gent de peles, quan surt de l'aigua, surt guapa, surt engominada. És veritat, En canvi, jo surto amb una bossa de patates al jatu, de vegades fins i tot s'escapa un ou ... Però a la gent amb peles, no! A la gent amb peles no se'ls escapen mai els ... Bé total: gent rica.
Total, ens anem a Eivissa ... quan tornem més ... SEE YOU LATER !!!!!

Comentarios

  1. EOOOOO EOOOOO
    Esto promete y si no pregúntale a Pocholo....
    Ves preparando las maletas, ya sabes lo básico, J&B, cola, Smirnoff, fanta, un bañador,un pareo y si te cabe lago de comer, je,je

    People from Ibiza

    ResponderEliminar
  2. ay mis niños!!!!!
    foto, click, click!!!
    teresa

    ResponderEliminar

Publicar un comentario