Ellas i els Esports ....

Aclarim conceptes: una cosa és estar enamorat i un altra cosa és anar a jugar a tenis amb una dona. Sabeu perquè hi han tan poques competicions mixtes?
No és pas per diferències físiques ... No senyor !!!, És perquè les dones tenen les seves pròpies regles !!!! ... tu arribés a la pista de tenis, et coloques, ella treu un cop ... i falla, torna treure ... i llavors diu: "no val, no val, trec un altra cop ... aquesta no val perquè la raqueta no ha tocat la pilota" ...
Sempre tenen alguna excusa: "No estava preparada" o "la raqueta em va gran" ... i amb la que alucino més ... "és que si em miras, em desconcentro"
Que si la miro la desconcentro !!!! ... doncs que jugui amb el Dioni !!!!!, en fi, que quan consegueixo tenir la pilota (per suposat anant a buscar-la per`què és impossible que la pilota arribi al meu camp) ... trec jo, la tiro fluixeta, com un globet ... llavors va ella i crida ... "Joder, tirala normal" ... Llavors faig un saque normal i .... "Joder que bestia !!!!, tiras a donar-me !!! ... Sembla que et faci rabia jugar amb mi !!!!
En aques punt hi ha una situació que mai falla ... en el moment en que la pilota se'n va a pendre pel cul, i té que anar ella a buscar-la, és el moment de ...
"ja no vull jugar més ...
Però ja te'n vols anar? però si em pagat dues hores de pista !!!
Vale, doncs ... juga tu sol ... i jo et miro
... i s'asseu en una cantonada a parlar pel mòbil ....
"doncs res, aquí, jugant a tenis amb aquest ...
Però, amb l'esport en que veritablement faig exercici és amb el ping-pong ... per què jugar al ping-pong amb una dona és una cosa així: ... tu treus, ping !!! ... tac, tac, tac, tac, tac !!! ... ping !!! ... tac, tac, tac, tac, tac !!! ... ping !!! ... i ella: "Joooo, es que la taula és molt petita, perquè no juguem a squash? ... que la pilota no s'escapa?" ...
Ara mateix, el que pitjor porto és el futbolín. A veure: Perquè a les dones els hi agrda tant donar voltes al manec del futbolín? ... tu allí, amb els teus tocs de canell, cobrint els forats ... i arriba ella, és posa a fer el molinet .. i clar, la cabrona fot gol !!!! ... i a sobre es posa a cridar com una histérica per tot el Bar ... "Sóc Eto'o, Sóc Eto'o !!!! " ... i jo, "Però si això no val !!!! " ... Qualsevol tio sap que això no val ....
Ara, el que de veritat fa por es quan, després d'una barcbacoa amb els amics, els nois decidim que anem a fer un partidet de basket i ellas diuen: "Ens apuntem, ens apuntem !!!! ... espereu que la Rosa està fent pis !!!!
... i es que quan jugues a basket amb ellas, es poden arribar a sentir frases com " a mi no me la passeu !!!! "
I després de tot això, un es planteja ... Per què insistim en fer esport amb les dones? ... Doncs per impressionar !!! ... com quan li dius: "mira, mira, vaig a aguantar la respiració sota l'aigua ... cronometrem !!!!
.. i quan surts, tot morat com una lombarda " aaaaaaaahhhhh ... quan he fet ? "
... i ella, aixeca el cap del llibre i diu ... "eh? " ... "Crec que havia conseguit batre el meu record !!!! " ... "ai !!! ... doncs vinga, vida, fes-ho un altra cop a veure si aguantas fins que acabi el capitol"
Però tu no et rendeixes, estas enamorat i només vols demostrar que, encara que no ho sembli, portas un campió dins teu .. i aneu els dos als patins d'aigua i, de sobte et tires al mar ... i comets un gran error ... "a que et gunayo jo nadant i tu a la barca? " ... Gairebé et mores del depressa que anava ella ... txaca, txaca, txaca ... mai havia vista tanta crueltat en una persona. Ella et veu allí mig ofegat, i pedaleja més ... i la veus allunyar-se, cada cop més petita cridant: "Sóc Indurain, Sóc Indurain !!! "
Ara, és molt pitjor quan ella eligeix l'esport, és quan un dia vé i et diu: "Carinyo, ja se quin és el millor exercici que podem fer en parella, mous tots els muscles, sues i, a més, disfrutés ... Els balls de Saló !!! "
Així que t'apuntes a un curs de balls de saló. Que per cert, las tias, per que hi van?, Si ja en saben !!!! ... Per que tu veus a la teva xicota, arriba, i el primer dia ja balla de puta mare, i a més, d'una forma sexi que tu mai haviés vist. Clar, que tu també balles d'una forma que ella tampoc havia vist mai. Sembla que t'hagin omplert els calçotets de ciment Pórtland ... i de sobte, ella t'agafa pel darrera i ... "Vinga, mou la cintura, Jo fill, ets més soso que en Zapatero !!! " ... Et deixa anar i es posa a ballar cada cop més lluny, i més lluny .. i tu al darrera ... "Carinyo, bailar de lejos no es bailar ... "
De sobte, et trobés disimulant, intentant enganxar-te a alaguna parella perque no es noti quin es el que sobra dels tres, però tots fugent ... i pas a pas consegueixés amagar-te al darrera d'una columna ... quan de sobte, notés que algu et ve pel darrera i t'agafa de la cintura ... et donés la volta i et trobés l'Oswaldo, el professor, un Cubà de dos metres amb un pinganillo rotllo Madonna, que et diu: "Mueve tu Cu-cu !!!!" ... "el meu què?" ... "Mueve tu Cu-cu !!!!" ... i clar, tens al tio tan enganxat que penses "doncs clar que moc el cu-cu, que si no, aquest tio fot diana" ... total agafés a la teva xicota i li dius: "Nena, anem a jugar al ping-pong, que si tinc que moure el cu-cu prefereixo moure'l recollint les pilotes ... "
Millor apuntar-te a la cursa del Corte Ingles ... i recordeu, la barra fitxe, al bar pepe ... també és un esport.

Comentarios