Els Anuncis de Nadal ...


Us heu donat compte? ... Dues setmanetes per Nadal, i ja comencen a acribillar-nos amb anuncis ... si ja ho diu la Biblia: "El àngel del Señor anunció a María". Així va començar el Nadal, amb un anunci. Sincerament, per mi el miracle no es que sortis un angel. El miracle es que no anuncies un perfum o un turró. Perquè per Nadal no s'anuncia cap altra cosa. Us heu fixat en que els anuncis normals desapareixen? ... Que passa amb l'Scotch Brite? ... Que per Nadal "si se puede estar sin él" ?; i las hemorroides, què? ... tenim que tornar a patir-les en silenci?. En canvi per Nadal apareixen uns altres anuncis, que jo no se si serà per l'alcohol que bebem en aquestes festes, però no hi ha per on pillar-los: Tots ho recordem, surt una tia en moto, es baixa la cremallera, ensenya les tetas, i diu: "Busco a Jacq's ..." ... Però quina manera és aquesta de vendre colonia? ... Es com si te'n vas al quiosc, et baixes la bragueta i dius: "Donim La Vanguardia" ... no vull ni pensar que has de fer perquè et donim El Dominical ...
Però, per mi, que aquesta noia segueixi buscant a en Jacq's molts anys, eh? ... almenys se la veu ben alimentada, no com las tias que anuncien perfums, totes anorexiques i paliduchas, que no tenen força ni per dir la marca: "Tresor, Pagui", "Poeme, Pagui", "Anais, Anais, Pagui" ... Però bueno, des de quan son així els francesos? ... Us imagineu a una d'aquestes ties intentant volcar un camió de fruita a la frontera?: "Metegos lags naganjas pog el culo, Pagui" ... i l'últim, ja es que els perfums amb nom castellà que els anuncien en francés: "Cagolina Heguega" ... que està passant?, tenim que anar amb molt de compte, perquè com segueixi aquesta moda acabarem sentint "Cuate, aquí hay tomate ... Pagui", "Un poco de pasta basta ..., Pagui".
Tant refinats que ens hem tornat per unes coses, i lo bastos que som per unes altres: Catacràs!, Pico!, Catacràs!, Pico!, i jo pregunto: això està a la alçada d'Europa? Catacràs!, Pico!, Catacràs!, Pico! ? ... estem al segle XXI, no seria hora que a aquest pobre home li comprin un pelador d'atmetlles automàtic? ... ja està bé !!!! ... que ja tenim l'Euro !!! ... i l'anunci de El Almendro?: "Vuelve a casa vuelve, por Navidad ... " , i apareix un tio en moto d'incognit, es baixa de la moto i se'n va correns a casa ... no us sembla estrany que aquest tio va sempre amb el coll de la xaqueta pujat, amagant-se? ... Hostia !!!, aquest tio és en Jacq's !!! ... Com voleu que el trobi la tetona si tots els Nadals s'amaga en el poble !!! ... i allí el tio es tira totes les festes menjant turró. Perquè el trurró està molt bo. Encara que sembla que alguns fabricants no volen vendre el seu turró: "1880, el turrón más caro del mundo" ... doncs, vale !!! ... i no s'acaba aquí la cosa. Aquí està el turró Delaviuda. Jo no vull aixecar polemica, però que li preguntin al marit de la viuda que tal li va sentar el turró ... També tenim altres anuncis que ens demostren les propietats adictives que té el turró, o sigui que crea adicció !!! ... Heu vist els pobres nens d'Antiu Xixona? amb els ulls desencaixats, descalços per la neu: "Queremos turrón, turrón, turrón" ... Aquests nens estan enganxats !!! ... i encara que els hi donis turró, no paran : "Seguimos queriendo turrón, turrón, turrón" ... pobres nens, colocats tot el Nadal. Insisteixo que a mi m'encanta el turró, però si fem cas de la publicitat: és car, destrueix i crea adicció ... Cony, doncs ja posats, que l'anunci sigui "A tope sin turrones", no?. Això si que seria publicitat i no lo de posar a la caixa "Calidad Suprema", perquè encara que l'hagis comprat en un semafor posarà "Calidad Suprema".
Per exagerats els de Sidra el Gaitero. "Sidra El Gaitero, famosa en el mundo entero". Doncs no és veritat !!!, jo un dia estava a la Gran Muralla Xina i li vaig preguntar a uns Xinos, i ni coneixien la Sidra, ni molt menys El Gaitero.
Vaja, no coneixian ni a Hevia !!!, Els que si son famosos son els dels anuncis del Freixenet. tots els famosos poden ser "burbujas Freixenet": Miss Espanya, Antonio Banderas, Ketama ... Fins hi tot la Montserrat Caballé pot ser "burbuja Freixenet" ... T'imaginas que comprés una ampolla de cava i dins hi ha una bombolla del tamany de la Montserrat Caballé? aniria el tap a pendre pel cul !!! ... i, lo llargs que son els anuncis de Freixenet? ... Son tan llargs que mentre els posen et dona temps d'anar a buscar a la tia de Jacq's i chivar-te de que es tio està en el poble menjant turrons El Almendro !!! ... Els de Freixenet tindrien que apendre dels anuncis de MicroMAchine, amb deu segons ho tenen tot dit: això si, parlan tant ràpid que el nen es queda mig flipat: "Sube por la rampa, por la rampa baja, coches diminutos, dentro de una caja. Tienen accesorios, cambian de color, pídetelos todos, hazme ese favor ... Es MicroMachine, MicroMachine, MicroMachine. Hijo de un microondas y de Antonio Machin, y si no son MicroMachine, no son los auténticos".
En aquests anuncis, normalment, el Pare només pilla una cosa: "Más de cinco mil". ara que per anunci raro, el de "las muñecas de famosa". Aquestes ninas: "se dirigen al portal para hacer llegar al niño su cariño y su amistad". Però quin carinyo i quina amistat poden donar unes "muñecas de famosa"? ... Que passa? ... Que son inflables? ... Ara entenc per què "Jesús en el pesebre se ríe por que está alegre" !!!
En fi, analitzan tota la publicitat de nadal em puc imaginar com va ser l'anunci que li va fer l'angel a María. L'angel va arribar en moto i va dir: "Busco a María. - Maguia ? Oui, c'est moi. - Tindràs un fill com El Gaitero: famoso en el mundo entero. - i serà un bon fill? - Calidad Suprema - i d'on vindrà, si no he conegut cap home? - doncs d'on venen tots, de Pagui.

Comentarios