Els Pendons ...


Un informe del govern dels Estats Units sobre els drets humans al món dibuixa el següent perfil de Catalunya: diuen que Catalunya és un país on no es respecten els drets lingüístics dels castellanoparlants, on hi ha racisme i on hi ha uns altíssims índexs de prostitució, especialment, diu, a l'àrea de Barcelona! Aquí hi deu haver una errata: deu ser a l'àrea del Barcelona, de l'Estadi. Com que ho veuen tot des del satèl·lit ... L'informe, en canvi, no diu res de Sant Miquel del Fai. Tant maco que és allò!

A part dels drets lingüístics dels castellanoparlants, o el tema del racisme, el que més m'ha cridat l'atenció d'aquest informe és el tema de la prostitució. Tanta n'hi ha, a Catalunya? Sé que no som els més indicats per poder parlar d'això. Què sabem nosaltres?, no? ... Però n'hem de parlar! A veure si ara, quan anem a fora, ens diran: "D'on ets, de Catalunya? A catalunya només hi han castellers i meuques", i tu dius: "La meva dona és catalana". I els altres tallats: "Ah, sí? I de què fa? D'enxaneta?". Clar, si fan servir la informació americana, les noies catalanes aniran pels puestos i les miraran amb cara de "què, xata? què, xata ....?".

Segons el mateix informe, a catalunya hi han censats milt vuit-cents bars de senyores professionals del carinyo ... Repeteixo la dada, per si un cas: 1.800 Bars. No és ni un ni dos. Jo crec que s'han confós. Com que aquí tothom va pel carrer dient: la meva feina és una casa de barrets! doncs els espies americans van bojos apuntant.

Sigui com sigui, és cert que hi han moltes cases de barrets. això està bé. Vull dir això està.

És per aquest motiu que sempre hi vas a parar per casualitat, com que n'hi han tantes ... sense voler, patapam. Vas amb el cotxe per l'autovia, t'agafen ganes de canviar la corretja del ventilador, i dius "Parem allà, que hi ha llum". El Carles, que és miop, em va dir una vegada: "Coi vaig veure el llum vermell fent pampallugues, i em vaig pensar que era una farmàcia". Dic: "I per què t'hi vas passar cinc hores?". Diu: "Per sortir de dubtes". Bé, com anava dient, veus un llum vermell al costat de la carretera, t'hi acostes, obres la porta, i ja ets a dins. Ja t'hi vas trobant bé ... "Un benjamín!". Aquella olor de desinfectant de roses ... Ep! Tot això m'ho han explicat, eh? Olor de cendrer sense buidar, aquelles senyores que et tiren el fum a la cara, i a tu no et molesta, perquè estan tan a prop, "Hola chato, ffffff!, i tu "Hola, cof-cof, buenas noches, cof-cof". Et parles de tu, trobes carinyo, que ja sabeu que normalment a la vida no ens comuniquem ... Ho sé perquè m'ho han explicat, Que diuen "Una cana a l'aire no fa mal home!". Però és que si li tornessin de cop totes les canes que han tirat a l'aire, semblarien l'Einstein!.

El pitjor de tot és el que li va passar al Carles una vegada que se'n va anar a la farmàcia. En una de Castelldefels, per més senyes. Va entrar-hi i es va trobar deu tios del seu poble! tothom dissimulant --- Perquè clar, on et fots? Es veu que allò. molt gran, no ès. No et pots fotre en un racó, darrere d'un ficus. Sempre n'hi ha un que en té la culpa, però que en aquell moment no hi és: "No, això? Això hem vingut pel d'allò ..." o "És un comiat de solter" sempre amb l'excusa del comiat de solter. Un altre diu: "He entrat a comprar tabac, perquè està tot tancat". L'altre diu: "He vingut a passar l'ITV i m'he confós, i ja m'he quedat aquí fins demà, com que la ITV obre tan aviat ...". Hi ha tios que desenvolupen una imaginació brutal, eh?.

Es veu que els dies que tenen més feina en aquests llocs és quan hi ha futbol. Que ho sàpiguen totes les dones santes d'aquest país. Sí, Paquita, sí: quan ell et diu que ha quedat per anar a l'Estadi, és a la farmàcia! I més ara, que a Can Barça no hi va ningú. Apa, cent mil tios a la farmàcia! I oi que el teu marit no està mai malalt, Paquita? doncs tu mateixa. Clar, no està malalt, de tant de anar a la farmàcia. Sempre està curat!.

En el món de la prostitució, també hi han entrat les noves tecnologies: es veu que quan pagues amb la targeta Visa, a final de mes, hi surt com a concepte, per exemple: Frutas y Verduras Yoli. I la dona, que no és tonta, quan s'ho mira, et diu: "Es pot saber com t'ho has fet per gastar-te 90 euros en verdura?". I tu: "És que m'han dit que el kiwi és molt bo, perquè fa baixar ...". "Nouranta euros en Kiwi?" "Sí, sí, sí ... I oi que em veus millor, últimament?" I al final la dona s'ho creu. sí, sí. Seguríssim, que s'ho creu.

I acabaré amb aquest tema, perquè ara mateix n'hi deu haver més d'un que se li glaça el somriure si està llegint això amb la dona. Està al davant de l'ordinador al costat de la dona: "El Jordi escriu unes coses ... si tot això, vols dir que passa?". I la Paquita: "On deses els càrrecs de la Visa?".

Comentarios

  1. no en fagis gaire cas dels americans, en una enquesta per la tv. deien que Espanya estava al costat de Xile, així que tu mateix

    salut !!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario