Vivint amb els pares

Segons les últimes enquestes, un de cada tres homes de més de trenta anys encara viu amb els seus pares. Molts d'aquests pares, com que no aconsegueixen que se'n vagin a dormir d'hora, van demanar a TVE que es torni a posar el Casimiro o alguna cosa semblant.
Les dones s'espavilen abans i només una de cada cinc està amb els pares. Segur que marxen perquè el penques del germà li fa rentar els seus calçotets i mitjons.
Aquest estudi diu que això provoca un retard en la creació de noves famílies i en la reducció de la natalitat. Sobretot, si els pares no se'n van de cap de setmana. Així, ja em diràs com et portes la xicota a casa per fer augmentar la natalitat.
Pel que diu aquest estudi es pot deduir que si Jesucrist visqués en els nostres dies, encara seria a l'establia amb sons pares. M'imagino la Maria dient-li: "Jesús, vols dir que no hauries de sortir una temporada a fer alguns miracles, nen?". "No, que la gent em pega i em tira pedres". Ara, que també us dic que si Jesucrist hagués anat de casa a la feina i de la feina a casa, segur que tampoc li hagués passat el que li va passar.

Comentarios

Publicar un comentario