Amsterdam practica l'amor a l'aire lliure ...


La ciutat més alliberada del món ha decidit permetre les trobades íntimes en un popular parc del centre dedicat al poeta del segle d'or holandès, Joost van donin Vondel

A partir del pròxim setembre, les parelles que visitin de nit el cèntric parc Vondel podran donar regna solta als seus desitjos, atès que la policia d'Amsterdam ja no sancionarà a qui facin l'amor a l'aire lliure.

Les trobades seran nocturnes, netes i lluny dels nens La capital holandesa ha decidit concentrar-se a combatre delictes que causen molèstia a tercers i ser més flexible amb el sexe en públic, "que no inoportuna a ningú", segons declaracions del regidor d'Urbanisme d'Amsterdam recollides en el diari belga De Standaard.

La decisió no suposa que el sexe en públic deixi de ser delicte, sinó que la policia farà la vista grossa per a concentrar-se en assumptes més greus.

"Per què intentar controlar alguna cosa incontrolable que causa poc o cap destorb als altres visitants i que, d'altra banda, a alguns els dóna molt plaer?", va dir Paul Van Grieken. El regidor va explicar que en l'actualitat aquests fets ocorren a la nit en una certa zona del parc, el que "no causa molèstia".

Només de nit

No obstant, no tot estarà permès i hi haurà certes regles per a les parelles que vulguin sadollar els seus desitjos carnals en el parc més visitat d'Amsterdam, que deu el seu nom a l'estàtua del famós dramaturg i poeta del segle d'or holandès, Joost van donin Vondel.

En particular, els amants no podran deixar immundícies després de l'acte, només es tolerarà per les nits i en zones que estiguin lluny de l'àrea de joc per als nens.

La policia intentarà en el futur combatre altres delictes més molests per a la gent que passeja en bici o prendre el sol en el parc, com per exemple el fet de passejar amb un gos solt, alguna cosa que "destorba a moltes persones i mereix més la pena que es combati", explica Van Grieken.

Comentarios