Patxorra als restaurants ...


He arribat a la conclusió que la patxorra està de moda: cada cop més gent es pren les coses amb calma. L'altre dia vaig anar a dinar a un restaurant que hi ha al voltant del MACBA, a Barcelona (perdoneu que sigui una mica cosmopolita). Era un restaurant d'aquests moderns, que ara n'hi ha un munt. Són tan moderns que els veus des de fora i més que un restaurant semblen una botiga de mobles. Eren les dues i demano taula per dos. I el cambrer em diu: "Es que ahora no puede ser, porque vamos a comer nosotros". Dic: "Ah claro, tu pones un restaurante para comer tu". Això és patxorra.
O un altre dia, entro en un altre restaurant també de la ciutat i dic: "Una taula per sis". I em diu: "Jo només en veig quatre". "No, però som sis. És que estan aparcant". I el cambrer: "Doncs no puc donar-te taula, fins que estigueu els sis". I això que el restaurant estava buit. Això no és patxorra, és puteria.

Comentarios

  1. quan treballava a Barna hi havia restaurants franquicies que el cap de camarers treia racions avans de servirles si aquestes eren molt grans, tot milimetrat

    salutacions

    ResponderEliminar

Publicar un comentario