No al Top Manta ...

Segons fons de la indústria discogràfica, es veu que a Espanya hi ha més de 20.000 punts de venda de Top Manta. Ho sabíeu? Nooo, aquí ningú ha comprat mai al Top Manta, nooo. Aquí veiem el Top Manta i: "Uiiii, ostres, què és això?".
Ara: sabeu qui s'està forrant amb tot això? No?, Cony: els venedors de mantes! Tu passses ara mateix per "La casa de las Mantas, al ladito de La Caixa", i hi ha una cua de pirates que no te l'acabes. "A ver, ¿Quiés es el último para la manta sutu?". Per mi que ja tenen un departament només per a pirateria. Sents per megafonia: "A la planta tercera, mantes per a 60 CD's fàcilment plegables en cas de redada ... Porta un altaveu per cridar agua-agua-agua". alguns pirates ja aprofiten per comprar tot "l'ajuar", saps?. Per a l'estiu, el "Top Sabana"; per a l'hivern, el "Top Edredón", més calentet ...
Qui havia de dir al senyor Rasilán o al senyor Paduana que es convertirien en magnats de la música! Jo crec que aviat compraràs una manta elèctrica, i quan l'endollis sonarà l'últim disc de David Bisbal. Sí, perquè a l'inrevés ja passa. tu et poses un disc de segons qui, i quan sona penses: "Quin manta, també".