Perquè ens distreguin ...

Exemples mediàtics que fan més suportable la crisi.
Nuria Bermúdez ha tornat a la tele per a explicar els seus assumptes sentimentals, plorar una mica i discutir amb el seu ex sogra, que en un gest eloqüent, la va amenaçar en directe amb tallar-li el coll.
Alfredo Urdaci, el flamant director de comunicació del Pocero, ha aparegut en un "magacín" caracteritzat de Tintín, i amb una sobredosis de Photoshop, una imatge que romandrà per a sempre en la meva retina.
En el programa de Cuatro "Granjero busca esposa", dues noies seleccionades pel mascle conviuen amb ell durant 10 dies (sense sexe) i fan mèrits fins que el "granjero" es decideixi per la que més li agrada.
La sèrie de José Luis Moreno, "A ver si llego", que es va estrenar en Tele 5 amb un munt d'escots, gais i machitos, converteix en espai de culte "Escenas de matrimonio".
El nét de Tita Cervera, Sacha Thyssen, celebrarà el seu primer aniversari en l'hotel Arts de Barcelona, sense pallassos ni piscina de boles, només amb 100 convidats, entre els quals estarà Chelo García Cortés, que escriurà l'exclusiva. La història forma part d'un paquet pel qual els pares rebran un milió d'euros.
Ramoncín surt en Popular TV on l'altre dia li van aplaudir la frase "es pot ser patéticamente progre".
Uns 118.000 nens de 4 a 12 anys han seguit lesaventures d'aquests joves entusiastes, concursants de l'última edició de "Gran Hermano".
Al fet que vist així el problema de les hipoteques escombraria els sembla el de menys?

Comentarios

  1. por mucha tecnica que empleen hay cosas que ya no se pueden ocultar.
    estamos casi jodidos y perdon por la expresion.
    un saludo

    ResponderEliminar
  2. Quina sort que no miro la tele però l'altre dia ala perruqueria em vaig posar al dia de tota aqusta porqueria sense llegir, només amb les fotos ja en tinc prou!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario