La píndola masculina ...

En ple debat sobre la llei de l'abortament vull recordar que ja fa un temps van començar les proves per a la creació de la píndola anticonceptiva masculina. Resulta que un total de 120 parelles de la Unió europea estan provant l'invent. No cal dir que aquestes deuen ser amants d'un nou esport de risc: el prenying.
Aquest sistema funciona enganyant el cervell perquè aturi la producció d'espermatozous. De fet, en això d'enganyar el cervell els homes ja en som experts, sobretot quan es produeixen situacions del tipus: "Portes una pistola o és que t'alegres de veure'm?".
Una de les particularitats de la píndola masculina és que no serà una píndola. El producte s'injectarà o es farà un petit implant sota la pell un cop al mes, que anirà segregant hormones. El que no s'ha especificat és on s'haurà d'aplicar la injecció o l'implant. Ja us asseguro jo que segons per on hagi d'entrar l'agulla, molt d'èxit no tindrà.
Si aquestes proves van bé, es calcula que la píndola es comercialitzarà d'aquí a uns cinc anys: si fa o no fa qua l'AVE de Barcelona estigui acabat del tot. Si tot va segons el previst, és clar.

Comentarios