INMA SERRANO ♫ Arena y Sal


Inma Serrano (Alacant1968) és una cantautora espanyola. Ha viscut a Alacant, Barcelona i Madrid i col·laborat amb diversos programes de televisió com Operación Triunfo i humanitaris com Cuarto Mundo.

Web Oficial:    http://www.inmaserrano.com/ 

[modifica]
Discografia

  • 1995 - Inma Serrano (Premio especial MTV España por vídeo "De sobra lo sabes")
  • 1997 - Cantos de sirena
  • 1999 - Rosas de papel (Disco de oro)
  • 2003 - Soy capaz & Pequeñas joyas (doble cd)
  • 2004 - Grandes éxitos
  • 2006 - Polvo de estrellas (CD/DVD)
  • 2008 - Inma I (primer disc en català d'Inma Serrano)
  • 2009 - Inma II (versió en castellà)

Temazoooo ... de l'estiu !!! ...