Adam Lambert

Adam Mitchel Lambert (29 de gener de 1982, Indiana, Estats Units) és un cantant, actor i model nord-americà, resident a Los Angeles, Califòrnia. Es va donar a conèixer mundialment en participar en la 8a temporada del concurs American Idol en què va quedar segon. 

Ha llançat 3 àlbums d'estudi: "For Your Entertainment", en el qual es troba el seu senzill més reeixit, "Whataya Want From Em". "Take One", un àlbum que va gravar el 2005, abans de donar-se a conèixer i que mai va arribar a promocionar. I finalment, "Trespassing". 

Ha obtingut un gran nombre de nominacions i premis, on es troba nominació a un premi Grammy per la seva cançó "Whataya Want From Em". Amb el seu àlbum, "For Your Entertainment" va debutar en la posició n º 3 de Billboard 200 amb 198.000 còpies venudes en la primera setmana del seu llançament i va aconseguir el top 10 en diversos països. 



El 2010, surt de gira per Amèrica i Europa, "Glam Nation Tour", per promocionar l'àlbum. Amb el seu segon àlbum, "Trespassing", Adam aconsegueix arribar a la posició n º 1 de Billboard 200, sent el primer solista obertament gai a aconseguir-ho.




Comentarios