Cap de Barbaria - FORMENTERA

Carretera de Cap de Barbaria, km. 5,8
Apartat de correus 380,
Sant Francesc 07860 FORMENTERA



Tel. (00 34) 647 70 75 72


Cap de Barbaria és un vi negre producte d’un acoblament de, d’una banda dues varietats molt esteses a l’illa de Formentera la MONASTRELL i la FOGONEU i per l’altre, dos més clàssiques i esteses per tot el món la CABERNET SAUVIGNON i la MERLOT.

El terreny d’on neix aquest vi consta de dues parcel · les, la principal d’una hectàrea, enfront de la vella casa de la finca, rehabilitada i reconvertida en hotel, on el desembre de 1999 es va plantar un 60% de Cabernet Sauvignon i un 40% de Merlot, amb peu americà 140 Ruggieri i amb una alta densitat de plantació, 5.500 ceps / ha., i la segona parcel · la de poc més de mitja hectàrea amb una vinya vella d’uns 40-50 anys de Monastrell i fogoneu, franc de peu , que aporta un caràcter particular i una especial personalitat al vi Cap de Barbaria.


L’alta densitat de plantació redueix la producció de raïm per cep però millora la qualitat.