BACARO, L'encant d'una taverna veneciana

Amagat entre els carrers de la Boqueria, el Bacaro ofereix autèntica cuina italiana.


BACARO
Carrer de Jerusalem 6 (Barcelona)
Tel. 695 796 066

Metro: Liceu L3

Horari: de dilluns a dissabte de 13 a 16h i  de 20 a 24h
Preu Mitjà (sense vi): 38€
No Adaptat


Bacaro és un restaurant italià sorprenent, ubicat en un carreró darrere de la Boqueria i que ells mateixos defineixen com a taverna veneciana. S'i respira un ambient italià per totes bandes. Per exemple quant els clients abituals de la casa són rbuts amb baci e abracci i s'integren en un ambient jove i de mitjana edat, amb un aspecte entre hípster i professional liberal, que dóna al lloc un encant addicional.
Aquí treballen amb producte fresc sota la batuta del responsable de cuina, Marco Filipponi, amb un servei i atenció molt destacables. El local és un pèl just, però precisament això el fa especial.
Sense cap mena de dubte, el Bacaro ocupa un lloc destacat en el top d'italians que tenim a Barcelona. Els preus no són econòmics. Cal superar la idea que restaurant italià sigui sinònim d'econòmic, per culpa del vell clixé que ens feia associar italià amb pizza o pasta poc cuidada. Ens pot costar d'assimilar que els plats de pasta tinguin preu de plats principals, sense valorar que un plat de pasta artesanal, amb bons ingrediens, pot tenir una elaboració més complexa que altres plats en què ja donem per fet que han de tenir un cost elevat.



Comentarios