L'art de gaudir de les nits de rom blanc

Els amants del Rom Bacardí poden trobar la nova ampolla d'edició limitada a tres locals de Barcelona.


S'ha fet una edició limitada de 100 ampolles amb la rúbrica del rebesnét del fundador i president de Bacardí Ltd., que seran exposades en els 100 locals més referencials del món. tres d'aquests bars són a Barcelona. El Bar Mutis, el Boadas Cocktails Bar i  el Dry Martini  Cocktail Bar. Els tres locals conjuminem un estil autèntic, la passió pels còctels i el regust de les coses ben fetes, com antany. Tres clàssics per triar.


BAR MUTIS

En ple cor de la ciutat hi a l'espai clandestí per excel·lència. El Bar Mutis ha estat escollit per la revista "Dinks International" com el millor bar de tot Europa i la setzena millor cocteleria del món. Bona música en directe, llum tènue i còctels de qualitat es barreen en un ambient selecte amb exquisidesa en el tracte.
Tel. 932 174 338
CARRER DE PAU CLARIS 192
web: barmut.com


BOADAS COCKTAILS

a només un pas de la Rambla, la cocteleria més antiga de Barcelona és el lloc escaient per gaudir d'un bon combinat, de dia o de nit. Bar amb un oc sentimental i únic que conserva la decoració art déco dels seus inicis, el 1933. Sempre amb una càlida benvinguda s'atén un públic fresc, artístic i adinerat.
Tel. 933 189 592
CARRER DELS TALLERS 1
web: boadascocktails.com


DRY MARTINI COCKTAIL BAR

És ala llista dels 50 millors bars del món i considerat el ercer millor bar mundial de ginebra. La icona del còcel va obrir les portes fa més de trenta anys. al començament només s'hi servia Dry Martini. Després vindrien altres còctels, com els gin fizz, margarides, negronis i whisky sours. És un clàssic de cuir, fusta i llautó.
Tel. 932 175 072
CARRER D'ARIBAU 162-166
web: javierdelasmuelas.com




Comentarios