Marina BBface & The Beatroots

Amb la sortida al mercat del primer EP de la banda al 2014, Time To Begin, Marina BBface & The Beatroots (The Pepper Pots, Sol Lagarto, Chocadelia Int, Electric Gozarela) es consoliden com un dels projectes de referència de l’escena de la música negra espanyola. Aquest EP va ser el punt de partida d’una formació que va guanyant solidesa dia a dia, en part al seu impecable directe, però també per anar definint un estil propi que bebent de diferents i clares influències, va guanyant personalitat dia a dia.

Després d’un nombre destacable d’actuacions, tant a festivals com el Black Music Festival o telonejant als Brand New Heavies, Marina BBface & The Beatroots sabien que havia arribat el moment de la gran revàlida, el primer llarg durada.


Y sota el nom de Still Beating arriba aquest primer LP. Un disc ple de funk i energia, ritmes trepidants i un groove imparable. Amb un so mes cru i visceral, Marina BBface ataca de nou amb una veu única que encaixa a la perfecció en un vestit de gala brodat a base de seccions de vents i harmonies soul. Un album on se li dona la importància que mereix a l’art de fer cançons rodones, com demostra l’enganxós primer single ” Open Up The Window” o mitjos temps com “Empty Room” on queda al descobert tot el potencial de Marina BBface & The Beatroots.







Comentarios