BERONIA CRIANZA - Vi Recomanat

Fitxa Tècnica:

Varietats: tempranillo (88%), garnatxa (10%) i mazuelo (10%)
Any: 2011
Graduació: 13,50%

Elaboració:
a partir d'una selecció del millor raïm de tempranillo, garnatxa i mazuelo. Després d'una acurada fermentació, aquest vi resta durant dotze mesos en dipòsits i dotze mesos més en bótes amb dogues mixtes de roure americà i francès.

Nota de tast:

Beronia Crianza 2012 presenta un intens color vermell cirera picota, net i brillant. Ens ofereix un atractiu nas en què destaquen notes de fruits vermells, com cireres i gerds, en perfecta harmonia amb tocs minerals i erbes aromàtiques.
A la boca és un vi equilibrat i llaminer, i la fruita i la regalèssia destaquen sobre un fons de xocolata i cafè. Ha de sr servit a una temperatura entre els 15 i els 17ºC.
Aquest rioja és ideal per acompanyar rostits,, costelletes a la brasa, peix al forn, embotit ibèric i formatges curats, i plats com l'espatlla de cabrit o l'excel·lent bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet.
Qualsevol d'aquests plats, troben el seu equilibri amb aquest vi persistent i ben estructurat, que dóna també uns frescos tocs de fusta que contrasten amb els sabors potents del bacallà i el cabrit.


Comentarios