CU-CUT ! Taverna Gastronòmica

Cuina i cultura d'arrel catalana
el Cu-Cut! ret un homentage gastronòmic a la història d'una de les millors revistes satíriques

CU-CUT ! Taverna Gastronòmica
Carrer Enric Granados 68, BCN
Tel.: 936 677 969

Horari:
de dilluns a diumenge, de 12 a 2h

Preu mitjà: 20 - 30 euros
Menú: 
de dilluns a divendres al migdia, 12,90 eurosEl nom d'aquest restaurant és un bonic i merescut homenatge a la revista maredel periodisme satíric català (1902-1912), ara, seguint el camí marcat pel seu nom, la Taverna Gastronòmica Cu-Cut! vol acostar els seus clients a les tradicions de la cultura catalana i mediterrània en un espai acollidor que combina interiorisme, una acústica perfecta, gastronomia d'altura i veritables tradicions del xup-xup, així com una sèrie de tapes que faran les delícies d'aquells que adoren el pica-pica i poden assaborir en petit format autèntiques llepolies.
Sempre amb producte de primera qualitat i respectant la temporalitat dels ingredients, cosa que els duu a anar variant la carta per fer-nos fruir al màxim, com si fóssim fora de l'asfalt de la ciutat.
I fixeu-vos-hi! en cada plat hi ha sempre alguna verdura o fruita: una oda al bon menjar. De la mateixa manera, no hi ha fregits. Així, sempre se surt del Cu-Cut! content i sentint-se lleuger i, al mateix temps, amb un somriure a la boca.