ICE BARCELONA

Diversió gelada per a totes les edats
El primer Bar de gel a la platja del Món compleix vuit anys i ens ofereix una nova ambientació medieval.

ICE BARCELONA
Pg. Marítim de la Barceloneta 38A
(entrada única per la platja de Somorrostro)
Tel. 932 241 625

Horari: Cada dia, de 12 del migdia a 3h

Informació paquets especials: preu entrada a la zona de gel, 15€ (amb consumició). 
L'entrada a la terrassa exterior és gratuïta

(hi ha wifi disponible)

Aquest mes d'octubre farà vuit anys de la inauguració de l'Icebarcelona, el primer bar de gel a la platja del món. Aquella idea boja que va sorgir originalment a Jukkasjärvi (Suècia) a la meitat dels anys noranta, va acabar de prendre forma a la capital catalana una dècada després, amb un gir que la va fer encara més divertida: si al país escandinau els bars eren construïts a l'hivern a l'aire lliure, a Barcelona es va muntar a pocs passos de la platja.Per la qual cosa esl visitants estan exposats a un canvi de temperatura que pot arribar a l'estiu als 40 graus de diferència en tan sols uns segons, i que deixa bocabadats els clients.
Un clàssic a Barcelona: L'experiència Icebar consisteix a beure una copa a una temperatura força inferior a les habituals a la ciutat. PEr això, només arribar, es proveeix el client d'una jaqueta àrtica (això sí, d'un color platejat molt fashion) i un parell de guants perquè el got de gel no li congeli les mans.
Art i diversió: El bar de gel és una sala amb capacitat per a 50 persones, revestida de blocs de gel i adornada amb escultures tallades per artistes internacionals que cada any s'acosten a la ciutat des de diferents parts del Món (Països Baixos, França, Alemanya i, per descomptat, Espanya).

Comentarios