FALSTAFF

Festes com les d'abans
el bar Falstaff recupera els grans clàssics musicals dels vuitanta al barri de Gràcia

BAR FALSTAFF
Carrer Venus 3, BCN
Metro: Verdaguer (L5, L4)

Horari:
dijous, de 20 a 2,30h
divendres, dissabte i vigília de festius, de 20 a 3h

Preu mitjà de cervesa: 3,50€
Preu mitjà de combinat: 7€
Preu de còctels: entre 7 i 10€


Al principi dels vuitanta podem trobar la famosa, i molt anomenada, Movida madrilenya. Moltes cançons d'aleshores continuen sonant a la nit, especialment per Sant Antoni, el Raval i Gràcia. Precisament en aquest darrer barri s'ubica el bar musical Falstaff, un lloc que a poc a poc ha anat vencent les reticències dels qui el veien només com un local fosc o una reminiscència dels setanta.
D'Alaska a "Footloose: Cada cap de setmana, que per a ells comença dijous, el Falstaff aplega gent de totes les edats, des de colles de nois i noies que ronden la vintena, solters de trenta o gent que volta pels cinquanta amb el denominador comú de fer un gintònic abans d'anar a dormir escoltant música ballable.

Esdeveniments privats: Si tens una festa d'aniversari, un comiat de solter o simplement és un dia que vols celebrar en privat amb els teus, el Falstaff t'organitza el sopar o un piscolabis i et fan preus especials amb les begudes. El bar també es pot llogar de diumenge a dimecres.
"Madrid me mata", deien els membres de la Movida. Més d'un cop ja he escoltat a la sortida "El Falstaff me mata cariñosamente". Són clientela fidel que creix de mica en mica. Només feliços arribarem a menjar anissos (en tots els sentits). 

Comentarios