FOO FIGHTERS

Dues dècades aprenent a volar
Els americans Foo Fighters arriben aquest dijous a Barcelona dins la gira de celebració del seu 20è aniversari

FOO FIGHTERS

Estil: Rock
Lloc: Palau Sant Jordi
Passeig Olímpic 5-7
Metro: Pl. Espanya (L1-L3)
Dia: Dijous 19
Hora: 20h
Preu: entre 60 i 65 €
Més informació: www.ticketmaster.es


La primera vegada que Dave Grohl va actuar a Barcelona va ser l'any 1988. Era el desconegut bateria de Scream, un grup de hardcore punk que havia programat una intensa gira per Europa: 28 concerts en 28 dies. Sis anys després, el 9 de febrer del 1994, tornaria però, com a demolidor metrònom de Nirvana. Va ser un dels últims concerts de les grans icones del grunge. el 5 d'abril d'aquell mateix any, Kurt cobain se suïcidava.
Destacat ja com el líder de Foo Fighters, Grohl visitaria de nou Barcelona el 27 de novembre del 1997 per presentar "The Colour and the shape", el 20 de novembre de 1999, aquest cop amb l'àlbum "There Is Nothing Left to Lose, i el 13 de desembre de 2002 amb "One by One", molt probablement la seva millor tríada d'àlbums.
Celebrant el seu 20è aniversari d'uns Foo Fighters totalment consolidats, tornen a pujar a un escenari barceloní, aquesta vegada el Palau Sant Jordi, per invocar un repertori d'èxits on de ben segur no deixaran de sonar títols com "This Is a Call", "Everlong", "Monkey Wrench" i "My Hero".


Comentarios