HOTEL GALLERY

molt més que un cafè
El cafè del Gallery és un espai polivalent per menjar bona teca, assistir a un street market o prendre una copa en un pati envoltat de jardins a tocar del passeig de gràcia.

HOTEL GALLERY
Rosselló 249, BCN
Metro: Passeig de Gràcia (L3, L4)

Horari: Cada dia, de 7 a 0,30h

Preu mitjà cervesa: 3 euros
Preu mitjà combinat: 10 euros


L'heura s'enfila per les parets de color groc crema, les estufes escalfen l'ambient i hi regna la tranquil·litat. Dotze taules, repartides de manera espaiada, i una petita zona chillout ocupen aquest espai interior de l'Eixample, just a tocar del Passeig de Gràcia. Som al Cafè del Gallery, el lloc ideal per desconnectar de l'enrenou de la ciutat i prendre un cafè a mitja tarda, fer una cervesa i unes tapes a la nit o gaudir d'una elaborada carta mediterrània.
The Gallery Space: a tocar del pati del cafè, el The Gallery Space és un bar dinàmic i cosmopolita. Cada dilluns a les 20:30 hores, fan intercanvi d'idiomes. Dues vegades al mes hi té lloc el Gallery Market, un mercat de roba on es poden trobar peces de dissenyadors emergents de la ciutat. També fan showrooms de roba de segona mà i pop ups.
Pujar al The Top: De juny a octubre, la terrassa de la sisena planta del Gallery és el lloc per gaudir veient com el sol s'amaga darrere del Tibidabo, fer una classe dirigida de ioga, rememorar la música dels setanta o assistir a un xou d'improvisació d'allò més freak.
Estiu, torna aviat!

Comentarios