STAMPYDOO - App

Premiar la fidelitat dels clients
L'App Stampydoo promou la visita als nostres locals preferits i ajuda als negocis a millorar el seu impacte


Comencem per dues preguntes bàsiques: Quin aparell tecnològic portem sempre a sobre? i Què és allò que ocupa més espai al nostre moneder/targeter? ... Si a la primera pregunta respons amb un contundent "un smartphone" i a al segona amb "les meves targetes de client", entendràs molt ràpidament de que estem parlant. Al mes d'abril passat Stampydoo llançava una aplicació gratuïta a l'Apple Store i a Google Play. La seva finalitat? Fomentar la fidelitat dels comerços i els seus clients habituals.


Funcionament de Stampydoo: Els usuaris de l'app la descarreguen de forma gratuïta per a Android o iOS i s'hi registren mitjançant correu electrònic o perfil de facebook o Google+. Un cop validat el registre i completat el perfil, podràs veure el mapa i trobar a la secció "Cerca de mí" tots els comerços Stampydoo que tens al voltant, així com les promocions que cada un d'aquests tenen actives a cada moment.
Quan hagis decidit a quin comerç vols anar, fas check in allà per indicarque hi ets i, un cop consumida la promoció que hagis triat, demanes el teu Stampy (segell) quan paguis a caixa. Un cop hagis completat tots els segells d'aquesta promoció, el comerç premiarà la teva fidelitat amb una consumició totalment gratuïta.

Comentarios