TELEFERIC

Els pintxos que volen de Barcelona a San Francisco
Quna la passió per l'art i la cuina es fusionen en surten creacions úniques en forma de pintxos i tapes. Descobriu-ho en la cuina mediterrània i internacional del restaurant Teleferic. 

TELEFERIC SANT CUGAT
Av. Torre Blanca
Tel. 935 897 722
diumenge, Tancat

TELEFERIC BARCELONA
Plaça Dr. Letamendi, 27
Tel. 934 511 641
Obert cada dia

Preu Mitjà: 25-30€

Pròxima obertura a San Francisco

A molts de vosaltres el nom del Teleferic no us deu venir de nou, en Ramon i Sole, fundadors del negoci, el 1992 van obrir el seu primer establiment a Sant Cugat del Vallès, un local de tapes i especialment pintxos al més autèntic estil basc, però afegint-hi un toc original i creatiu. L'èxit que van obtenir va fer que, passat un temps, obrissin un nou restaurant més gran a la mateixa localitat vallesana que va dur per nom de Teleferic. Se'l pot considerar un dels principals impulsors de la cuina de la tapa en aquesta ciutat. L'èxit a l'hora de mantenir la clientela de generació en generació, a banda de la indiscutible qualitat del seu servei, és el tracte familiar directe dels propietaris.
amb projecció d futur i empenta emprenedora els fills dels fundadors, Xavi i Maria Padrosa, van sumar-se al projecte d'una nova obertura a Barcelona, ara deu fer tres anys, a la Plaça LEtamendi en ple Eixample barceloní. Des d'un bon principi, quan la Maria i el Xavi van decidir assumir el repte, ja va ser amb la idea de crear una línia d'expansió a escala internacional, convençuts que la proposat gastronòmica del Teleferic podia ser un èxit més enllà de les nostres fronteres. dit i fet: aquesta mateixa tardor està programada l'obertura d'un nou porjecte Teleferic als Estats Units (San Francisco). Molta Sort !

Comentarios