Vi recomanat: Viñas del Vero Chardonnay

Viñas del Vero Chardonnay

Fitxa tècnica:
Varietats: chardonnay 100%
Any: 2014
Graduació: 13,50%
Preu aprox.: 6,75 €

Elaboració: a finals d'agost, l'alta qualitat i sanitat dels raïms procedents del "pago" Lapiedra permeten efectuar una llarga maceració en fred de mosts amb les seves pellofes. Després, se separa el most flor i es deixa escórrer per ell mateix el contingut del dipòsit de maceració, on roman vuit dies. Finalment es neteja de forma natural utilitzant la baixa temperatura, se li dóna temps i a finals d'any passa a l'ampolla.

Nota de tast:
El vi presenta un color atractiu pels seus centelleigs verds. Les seves aromes són potents, amb gran expressió a la copa, i ens convida a pensar en fruites tropicals dolces i amb tocs d'almívar, especialment pinya, maracujà i guaiaba. En boca proporciona una explosió de sabor, amb una gran sintoniaamb les seves aromes i una gran longitud i persistència que deixa un gran record gustatiu. 
Aquest vi marida perfectament tant amb especialitats com les talalrines amb sípia, papada, xampinyons i salsa de pollastre com amb la textura més untuosa i subtil del garrí amb ganache de pastanaga i cebetes. 

Comentarios