16 Plans inspiradors per al 2016 (2) - Gaudeix dels quatre nous restaurants amb estrella Michelin de Catalunya.

2 - Gaudeix dels quatre nous restaurants amb estrella Michelin de Catalunya.

Amb ADN bullinià, la proposta gastronòmica del recentment premiat Disfrutar (Villarroel, 163) gira entorn d'un menú degustació basat en una cuina avantguardista i mediterrània. Tenen dues opcions: el menú Disfrutar, amb 18 degustacions, per 70 euros, i el Festival, que n'inclou 27 i en costa 100. Cuina agosarada i moderna pensada per gaudir.

El segon restaurant premiat amb una Michelin a Barcelona és l'Hoja Santa (Av. de Mistral, 54), que utilitza ingredients i tècniques antics per fer descobrir l'autèntic menjar mexicà a través d'un menú degustació en aparença, que en realitat és un menú pe compartir. Un homenatge a la cuina mexicana de la mà d'Albert Adrià i el seu soci, el xef mexicà Paco Méndez.


Fora de Barcelona, el restaurant Tresmacarrons (Av. MAresme 21, 08320 El Masnou) practica una cuina contemporània governada pels horts que l'envolten, i la carta canvia constanment tot seguint el calendari de les delícies de la terra

Per la seva banda,el restaurant Emporium (Santa clara 31, Castelló d'Empúries),ésun negoci familiar amb gran coneixement dels productes autòctons.





Comentarios