16 Plans inspiradors per al 2016 (3) - Deixa't seduir per una perruqueria slow.

3 - Deixa't seduir per una perruqueria slow.


Música en directe,disseny,peces d'art,spai fins i tot copes i tapes. Les perruqueries d'avui ja no són com les de sempre. S'han convertit en salons de casa, bars amb encant, museus i espais de disseny que conviden  a relaxar-se. Totes ofereixen els millors tractaments, majoritàriament ecològics, pertenir cura dels cabells, però l'experiència va molt més enllà. 

Una de les pioneres és 5º1ª (Ronda de la Universitat 20), un àtic amb terrassa al centre de Barcelona on la llum natural, la bona música i les copes acompanyen els millors estilistes.

Un dels més espectaculars és Salón Toro (Passeig de Gràcia 63), un centre on conviuen escultura, pintura, i una xemeneia del segle XIX.


Però l'encarregada de batejar aquest moviment com a slow hair és Anna Ferrer, una perruquera de Sabadell que per fi s'ha instal·lat a Barcelona (Travessera de Gràcia 71).

També recentment s'ha inaugurat La 29 by Noè Puigpey (Via Augusta 29), un centre que combina una vasta experiència professional amb disseny nòrdic, fusta de pi natural, color bar, córner manicura,spa i zona de tractaments.

Els estilistes es reivindiquen


Comentarios