Vi recomanat - Viñas del Vero Crianza

Viñas del Vero Crianza

Fitxa tècnica:
Varietat: cabernet sauvignon i ull de llebre
Graduació: 14%
Preu aprox: 9,45€

Elaboració: Els raïms d'ull de llebre es veremen la darrera setmana d'agost, mentre que la recollida dels de cabernet sauvignon es produeixen durant la tercera setmana de setembre. Un cop al celler, es produeix a la seva refrigeració just abasn d'introduir-los al dipòsit de fermentació. A continuació es produeix la maceració per un període de 52 hores abans de començar la fermentació pròpiament dita, que té una durada de catorze dies. Llavors s'extreu el vi flor i, després de dos tràfecs, es fa l'assemblatge i la fermentació malolàctica de manera totalment natural. Posteriorment, es passa a bótes de roure americà, on roman aproximadament vuit mesos i, després d'una lleugera filtració, passa a les ampolles definitives.

Nota de tast:

Aquest vi presenta un color de cirera picota amb una capa abundant i un rivet molt net. Les seves aromes són potents i expressives i recorden la pruna, les fulles d'eucaliptus, la farigola, la nou i l'avellana. En conjunt, una sèrie d'aromes de poca similitud entre si però que conviuen còmodament. El seu pas per boca és molt saborós, atractiu, plaent i harmoniós. 
Amb una temperatura adequada de servei entre els 15 i els 17 graus, el Viñas del Vero Crianza és perfecte per acompanyar carn vermella, caça menor, guisats amb espècies, peix amb cos i saborós i també formatges.

Comentarios