Anem de vins (1) - MONVÍNIC

Una selecció dels millors locals per gaudir dels plaers de Bacus.

Semblava que el consum de vi a copes havia passat de moda. Però, ja sigui com a beguda de mitja tarda o de capvespre, aquesta tendència està en alça, a la ciutat. Això sí: no serveix qualsevol vi. Volem que siguin naturals, ecològics o biodinàmics. Que siguin referències autòctones i que ens sorprenguin el paladar. I, per què no, que els espais on els degustem ens ofereixin activitats culturals.

Per ajudar-vos en la cerca he seleccionat deu locals d'arreu de la ciutat de Barcelona, que us presentare en els propers dies - que inclouen bar de vins, restaurants amb barra de vins i, fins i tot, cellers amb espai per a copes - que ens brinden la possibilitat de tastar una bona denominació d'origen acompanyada de la millor gastronomia.

MONVÍNIC
Diputació 249, BCN
Tel. 932 72 61 87
Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4)

Monvínic ha estat descrit per la premsa internacional com un dels millors wine-bars a escala mundial i, realment, quan hi accedeixes, tens la sensació de trobar-te en un autèntic santuari del món del vi. L'oferta d'aquesta beguda arriba presentada en una tauleta i pots triar entre un ventall envejable de varietats i procedències d'arreu del món, tant a copes com amitges copes, fet que permet tastar vins de gran nivell. al fons de la sala hi ha el restaurant i a la zona de bar disposen d'una oferta gastronòmica més reduïda.



Comentarios