BIERCAB

El temple de la cervesa
A Biercab pots tastar fins a 30 birres de barril i les novetats mundials

BIERCAB
Muntaner 55, BCN
Tel. 644 689 045
Metro. Universitat (L1 i L2)
Horari: de DL a DJ de 12 a 24h
DV i DS de 12 a 2h
DG de 17 a 24h
Preu mitjà: Mitja pinta 4.25 €uros

Qui a aquestes altures no s'hagi adonat que la cervesa està de moda és d'un altre planeta!. I això ho tenen molt clar a BierCab, un temple per als amants d'aquesta beguda. Els trenta assortidors que canvien setmanalment ja ho diuen gairebé tot d'aquest local. Sí ho heu llegit bé: trenta! Manuel Baltasar, l'encarregat de BierCab i un dels seus fundadors, selecciona les propostes segons la temporada, les novetats, el tipus de clientela ..., fins hi tot el temps que farà!.

En aquest local de disseny ubicat al bell mig de l'Eixample hi podem trobar des de cerveses produïdes aquí com portades d'arreu del món. I entre tant de tast cerveser, cal fer un mos si no volem caure rodons. I aquí s'obre la possibilitat de tastar tapes, platets i entrepans elaborats i de qualitat d'aquesta taverna.
I els preus? Doncs la mitja pinta (25 cl), de referència al BierCab - Com no podia ser d'una altra manera -, surt per entre 3,50 i 5 €uros. Hi a qui diu que és car, hi ha qui va expressament a aquest local per assaborir les novetats d'arreu del món abans que ningú i ho trobe un luxe barat.
I finalment, el detall definitiu per als veritables entusiastes de la birra: al portal del costat, i han obert faq un any i escaig una botiga de cerveses artesanes. Totes estan refrigerades i garanteixen que no s'han conservat més de 90 dies: comme il faut.

Comentarios