ELECTROPIKAL

L'electrònica llatina arriba a la cuina
L'electropikal és un gastropub que aposta per la tradició i la modernitat llatines tant en la música com en la gastronomia

ELECTROPIKAL
Nou de la Rambla 121, BCN
Tel. 673 753 980
Metro: Paral·lel (L2, L3)
Horari: de DG a DJ de 13 a 2h
DV i DS de 13 a 3h
Preu mitjà còctel: 7 €uros
Preu mitjà Restaurant: 15 €
Electropikal.es

Potser us sonen bandes com Dengue Dengue Dengue, Sonido Gallo Negro i Sidestepper. Fan música electropikal, un estil on es barregen la salsa dels anys setanta, la cúmbia tradicional, el boogaloo i el latin jazz, entre d'altres, amb la música electrònica. Amb aquesta filosofia naixia, fa poc més de quatre mesos, de la de Marcelo Rosero, el gastropub Electropikal. Un local petit amb una gran barra de bambú, parets acolorides i una decoració molt personal. 
A la carta hi ha cuina de diverses parts de l'Amèrica Llatina: Veneçuela, Colòmbia, Mèxic i el Peru, especialment Plats com arepas, patacones, quesadillas i cebiche, que mantenen la tradició gastronòmica però amb una clara voluntat de modernització. Ho podeu regar amb cerveses d'importació, micheladas biníssimes, fetes amb el preparat "La Legendaria" que elaboren uns amics del Marcelo, o amb còctels que s'inspiren en la fusió llatina.
Per acabar a las eva carta de "mescals" us donarà l'energia necessària per afrontar la nit amb esperit "guapachoso".

Comentarios