MOBILE WORLD CONGRESS 2016

Els mòbils revolucionen la ciutat
El Mobile World Congress inicia una nova edició a Barcelona, on s'instal·la fins a l'any 2026

MOBILE WORLD CONGRESS
Fira Gran Via
Av. Joan Carles I 64
L'Hospitalet de Llobregat, BCN
del 22 al 24 de febrer
de 9 a 19 hores
25 de febrer de 9 a 16h

El Mobile World Congress (MWC), l'esdeveniment més important de la indústria del mòbil, torna a Barcelona i espera rebre més de 95.000 visitants i 2.100 empreses, que presenten les seves novetats.
Les estrelles d'aquesta edició són el fundador de Facebook, Mark Zuckenberg, i el pilot de F! Lewis HAmilton, perticipants en l'extens programa de ponències junt amb directius d'empreses com PayPal, China Mobile, AT&T i Buzzfeed, entre moltes d'altres.
Els wereables, que van despuntar com a novetat fa dos anys, continuen sent un dels temes potents del congrés, tot i que han evolucionat. També es parlarà de l'Internet de les coses, les tecnologies sostenibles i eficients aplicades a la indústria del mòbil. Les start-ups tecnològiques tenen el seu lloc al 4YFN, un esdeveniment que es celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, i que cada cop guanya més pes dins del MWC.
Més a prop dels ciutadans: Juntament amb amb altres iniciatives ubicades en llocs centrics de la ciutat (Mobile World Centre i Mobile Ready), impulsades per l'entitat Mobile World Capital, són una mostra de la voluntat del congrés d'obrir-se cada vegada més a Barcelona, la ciutat on s'instal·larà anualment fins al 2026.

Comentarios