SUCULENT

Tendència a la perfecció
El xef Toni Romero equilibra creativitat i domini de la tècnica al restaurant Suculent

SUCULENT
Rambla del Raval 43, BCN
Tel. 93 443 65 79
Metro: Liceu (L3)
Horari: de DC a DG de 13 a 16h
i de 20 a 23:30h
DL i DT Tancat
Preu mitjà: 50 €uros
Menú degustació: entre 60 i 70 €uros

A la terrassa del Suculent i acostuma a haver cuiners, gurmets viatgers i clients d'Upper Diagonal que baixen fins a la Rambla del Raval. En aquesta gastrotaverna hi trobem a la cuina el jove xef Toni Romero, un cuiner de Castelló que va passar tres temporades a El Bulli ( i va ser cap de partida al gran Maison Pic, també tres estrelles) que és capaç de preparar uns "simples" plats de taverna sense flotitures ni virtuosisme tècnic aparents.
Les seves creacions, a mig camíitat i l'elegància creativa dels grans cuiners, es degusten amb informalitat mullant les salses sense complexos amb l'excel·lent pa del Forn de Sant Josep i amb música jazz i bandes sonores de fons. És el que fa la gràcia del lloc, però de vegades e pensat que la cuina del xef Toni Romero es mereixeria un marc una mica més confortable, perquè també esl sabors es mereixen que se'ls "escolti".