Vi recomanat - Viñas del Vero Gewürztraminer Colección

Viñas del Vero Gewürztraminer Colección

Fitxa tècnica
Varietat: Gewürztraminer 100%
Graduació: 13%
Any: 2013
Preu aprox.: 8,84€

Elaboració: Aquest vi procedeix del "pago" El Enebro, dins la zona de la DO Somontano, un sòl fresc a 400 metres d'altitud on la varietat gewürztraminer troba  el seu hàbitat idoni a la península. Es verema a finals d'agost, a les hores del capvespre, per protegir el gran potencial aromàtic que posseeix aquest raïm. Es transporta ràpidament al celler i, després d'un lleuger premsat, es refrigera i inicia una llarga maceració del most i les pellofes. El most flor s'obté deixant escórrer el macerador de forma natural i es porta al dipòsit de fermentació, on roman 5 dies. Llavors es refrigera perquè conservi una petita part del sucre present en el mateix most.

Nota de tast:
Presenta un color groc intens amb tocs de lluentors alhora verdoses i daurades. Les seves aromes són captivadores, començant per la potència i intensitat i seguint per una suggeridora gamma que inclou flotrs de diferents espècies i fruites orientals. La sensació en boca és sensual, sedosa, agradable i realment diferent de la dels vins blancs més coneguts a casa nostra.
La temperatura recomanada per assaborir millor el Gewürztraminer Colección de Viñas del Vero està entre els 7 i els 9 graus. És ideal per acompanyar aperitius, foie, fumats, menjar picant, plats exòtics, tàrtars i formatges grassos.

Comentarios