VIKINGS de mida XXL

La sèrie de History Channel torna a les pantalles amb el doble d'episodis del que és abitual i amb l'objectiu de construir la seva temporada més ambiciosa fins ara.

Fins ara eren 10 episodis per temporada, però enguany en seran 20. Una xifra ens habitual per a una sèrie d'un canal del cable nord americà, i menys per una sèrie  del pressupost de Vikings. Però a History Channel, volen que la quarta temporada sigui la de la consolidació. D'aquí que hagin decidit doblar esforços i distribuir-los estratègicament durant tot el 2016.
Això vol dir que els 20 episodis es dividiran en dos blocs: el primer es va estrenar l passat dijous als Estats Units i el podrem veure aquest dimecres a través del canal TNT España, mentre que el segon bloc s'estrenarà a la tardor.
La quarta temporada reprèn l'acció amb les conseqüències de l'assalt, specialment pel que fa a la mutació de les aliances i a l'interès de diversos personatges per aconseguir el poder aprofitant l'estat de salut de Ragnar. La quarta temporada sembla anunciar un relleu i uns quants candidats a la successió.
Si Vikings sempre s'ha caracteritzat per fer avançar la història de forma inesperada amb salts temporals molt ben calculats, en aquesta temporada en què disposa del doble d'episodis pe fer avançar les trames, pot passar de tot.

Comentarios