Apple fitxa un exvicepresident de Tesla per al seu projecte de cotxe elèctric

També està preparant diverses instal·lacions que s'utilitzaran per desenvolupar el projecte

El projecte secret d'Apple per desenvolupar un cotxe elèctric, batejat com Project Titan, continua prenent forma. En els últims mesos, l'empresa tecnològica ha contractat diversos enginyers procedents del fabricant de cotxes Tesla, cosa que ha provocat que Elon Musk, conseller delegat de Tesla, defineixi Apple com "el cementiri de Tesla", argumentant que contracta treballadors que ell havia acomiadat. Ara, però, Apple ha anat un pas més enllà i ha fitxat l'exvicepresident d'enginyeria de vehicles de Tesla, Chris Porrit, segons informa el digital especialitzat 9to5Mac.


Tesla va anunciar el juny del 2013 la incorporació de Porrit com un fitxatge estrella. El comunicat destacava que arribava amb 25 anys d'experiència en la indústria automobilística. Va començar com a becari a Land Rover i després d'ascendir en aquesta empresa, es va convertir en el màxim responsable d'enginyeria de vehicles d'Aston Martin. Elon Musk, conseller delegat de Tesla, el va definir com "un enginyer excepcional i també un bon líder" i va elogiar "el seu rol a Aston Martin, on va dissenyar el que es pot considerar el millor cotxe de la seva història".

Juntament amb la contractació d'enginyers especialitzats, Apple està preparant diverses instal·lacions que s'utilitzaran per desenvolupar el projecte de cotxe elèctric, segons informa  'The Silicon Valley Business Journal'. Segons la documentació que ha consultat aquest mitjà, l'empresa ha demanat permisos d'obres que fan referència a espais característics d'un taller de cotxes, com un petit soterrani per manipular els baixos d'un vehicle situat a la superfície, o dispositius per posar a prova  rodes i pneumàtics.

Comentarios