FOOD TRUCKS, Delícies sobre rodes

Sis espais gastronòmics acompanyen la música en directe amb propostes de KM0 i  receptes artesanes i saludables.

Unes de les opcions gastronòmiques més saboroses arriben sobre rodes: Us presentem sis propostes ben diferents, en filosofia i en els productes que ofereixen, i que estan previstos per satisfer els gustos de tothom.
A LadyButi, per exemple, hi trobareu una àmplia carta d'entrepans de botifarres artesanes de tots tipus, tant de clàssiques com de sorprenents. 
També per als carnívors, l'oferta sobre rodes d'El Filete Ruso, Fileteando, certifica que el seu producte és ecològic i KM0, sense oblidar les seves opcions veganes o sense gluten.
Propostes que celíacs i vegans també podran trobar a Corazón de Agave,  en aquest cas, amb sabors mexicans, o a Kraken, on fan entrepans d'autor especialitzats en els calamars.
Per la seva banda, La Teca 33 ofereix una cuina veggie i vegetariana d'allò més saborosa, igual que els xurros de Comaxurros, més lleugers i saludables.

LADYBUTI
Ofereixen entrepans de botifarra artesana, amb propostes per emportar-se clàssiques o altres de més sorprenents, com per exemple la de biquini o la de samfaina.

FILETEANDO
Hi trobareu producte amb certificat ecològic i de proximitat, que segueix la filosofia slow food i té opcions sense gluten. Les seves hamburgueses gurmet són obligades.

CORAZÓN DE AGAVE
El seu lema es "Panza llena, corazón contento". Tenen saborosos tacos, nachos, guacamole, burritos ..., també amb opcions veggies i sense gluten.

COMAXURROS
En aquest projecte han revisat el xurro per donar-li el prestigi que mereix. Fregits en oli d'oliva verge extra, són més lleugers i saludables i una bona opció vegetariana.

KRAKEN
Els xefs amb experiència als restaurants Bodega 1900 i 42º preparen uns entrepans d'autor on el protagonista absolut és el calamar. Amb opció sense gluten i sense lactosa.

LA TECA 33
Propostes veganes i vegetarianes de pastissos, rebosteria creativa, cupcakes i galetes, que també ofereixen una bona selecció d'hamburgueses, sushis i patés vegetals.

Comentarios