FreedomPop: l'operadora de telèfon gratuïta desembarca a Espanya

La companyia telefònica compta amb unes tarifes que permeten fer trucades, enviar missatges i consumir dades de forma gratuïta.

Trucar, enviar un SMS o utilitzar el WhatsApp ja pot sortir gratis a partir d'avui.FreedomPop, una operadora de telefonia que ofereix serveis gratuïts, ha començat a funcionar aquest dimarts a Espanya. Una aposta que arriba després d'implementar amb èxit els seus serveis als Estats Units i a la  Gran Bretanya. Entre tots dos països ja compta amb més de 2 milions d'usuaris.

La companyia ofereix la possibilitat de contractar una tarifa gratuïta. L'únic que s'ha de pagar és la targeta SIM, amb un cost al voltant dels 5 euros. Un plantejament ambiciós que, a més, compta amb dos grans atractius: l'ús de WhatsApp no consumeix dades i la tarifa inclou el ' roaming' a 25 països -inclosos els Estats Units, el Regne Unit, Alemanya, França Portugal i Itàlia.


El secret del servei, però, és que aquest consum gratuït té un límit. En cas del servei que ofereixen a Espanya, compta amb 100 minuts de trucades, 300 SMS i 200 megabytes de dades addicionals. Unes xifres generoses, però no suficients per utilitzar les xarxes socials o descarregar el correu sense sobrepassar el límit. És per això que l'empresa compta amb més de 10 serveis addicionals, que ofereixen un seguit de variants que permeten a l'usuari des d'augmentar el nombre de megabytes fins a acumular els no gastats.

Coincidint amb la promoció de llançament, la companyia ofereix als seus usuaris 2 gigabytes de dades i consum il·limitat de SMS i trucades durant el primer mes.

En plena expansió

Des que la companyia va anunciar el seu desembarcament a Espanya, a l'abril, ja han rebut més de 100.000 peticions. "No esperàvem una reacció tan aclaparadora", asseguraStephen Stokols, CEO de la comanyia.

FreedomPop també començarà a vendre, a finals d'estiu, dispositius Android de baix cost, amb l'objectiu que "tothom que vulgui tingui accés a un telèfon intel·ligent amb dades assequibles", assegura la companyia.


Comentarios