Twilala APP

Compartir aficions i fer molts amics
Twilala supera les 12.000 descàrregues i les 1.300 grups actius en només dos mesos de funcionament.

L'empresa emergent barcelonina Uolala, creadora de la plataforma per a organitzadors d'activitats professionals, ha llançat la primera app del mercat que permet trobar persones afins amb qui compartir aficions o simplement quedar per parlar.

Batejada amb el nom de Twilala, l'aplicació - que de moment només està disponible per a dispositius Android - ha aconseguit superar les 12.000 descàrregues en els seus dos primers mesos de vida, i els 1.300 grups actius.


Segons Uolala, el funcionament de l'aplicació és bastant similar al de Whatsapp, però a fi de protegir la intimitat no cal compartir el número de telèfon amb la resta d'usuaris dels grups ja que el registre es fa através d'un correu electrònic. Després de donar-se d'alta a l'app, l'usuari té l'oportunitat de descobrir-hi grups que corresponguin a les seves aficions i sol·licitar adheriri-s'hi, generar grups nous i  fins i tot esdeveniments; tot això de manera geolocalitzada.

Per al llançament de l'aplicació, l'empresa va tancar una ronda d'inversió de 90.000 euros el mes de setembre passat. L'app de descàrrega gratuïta, compta amb un model de negoci basat en la incorporació de continguts publicitaris. Tanmateix, el 90% dels ingressos obtinguts per la start-up procedeixen encara de la plataforma Uolala - que enguany tancarà amb 100.000 euros de facturació i de 130.000 usuaris registrats - encara que preveuen que, a mitjà termini, els percentatges d'aportació de les dues línies de negoci s'inverteixin. 


Comentarios