Com funciona Parlem, la nova operadora de telefonia de Catalunya?

Avui entra en funcionament Parlem, la nova operadora de telefonia mòbil de Catalunya, que en el seu manifesta expressa que "fa del català la seva llengua habitual de relació, de comunicació i de representació institucional".

Guia d'ús

- Parlem ofereix flexibilitat en l'oferta de tarifes i abonaments en prepagament i contracte, a més de trucades internacions i roaming amb abonaments específics.

- El client té llibertat: o inclou clàusules de permanència ni penalitzacions associades.
- Atenció al client en català.
- Preus competitius

Des d'aquest dijous es podran contractar diverses tarifes integrades de veu i dades per a particulars i empreses, tant en modalitat de prepagament com de contracte:


- Plans de contracte. Per a particulars, cada usuari podrà escollir entre quatre opcions de veu (0,066 €/min, 220 minuts, 500 minuts o 1000 minuts) i quatre de dades (0,033€/MB, 300MB, 1GB o 2,5GB) i fer la combinació que s’adeqüi millor al seu consum. També en la modalitat de contracte, Parlem ha creat una tarifa específica per a usuaris intensius, que inclou 3.000 minuts i 4GB de navegació.

- Modalitat de prepagament. Parlem compta amb una oferta composta per cinc tarifes: Parlem de vegades (0,066 €/min i 0,033€/MB), Naveguem més (500MB, per 6 €/mes), Parlem més (60 minuts, per 5,50 €/mes), Parlem 100 i Naveguem 500 (100 minuts i 500MB, per 10€/mes) i Parlem 50 i Naveguem 1.000 (50 minuts i 1GB, per 10€/mes).

L'operadora ofereix cobertura a tot el territori i a l'exterior:

- Cobertura de veu i de dades 3G.
- Navegació fins a quatre vegades més ràpida en 3G.
- Capacitat de xarxa fins a sis vegades més alta.
- Reducció del consum d'energia i un 20% menys d'emissions de CO2 a l'atmosfera.

De moment, Parlem utilitza la xarxa d'Orange per oferir el servei de telefonia mòbil als particulars, i de mòbil, fix i banda ampla a les empreses. Aquests serveis, però, s'ampliaran a particulars a partir del primer trimestre de l'any que ve i a partir d'aleshores la companyia completarà l'oferta per a tots els mercats amb els serveis relacionats amb el Quad Play, afegint televisió i continguts.


El nou operador preveu arribar als 7.000 clients a finals d'any i als 100.000 durant l'any 2015.


Comentarios