Visita a la taverna immutable
La Cova Fumada ofereix especialitats clàssiques incomparables a la Barceloneta
Baluard 56, BCN
Tel. 932 214 061
Metro: Barceloneta L4
Horari:
de dilluns a divendres de 9 a 15h
dissabte de 9 a 13,20h
dijous i divendres tarda de 8 a 20,15h
Tancat les tardes de DL, DT, DC i DS
No s'accepten reserves
Facebook: La Cova Fumada
Al la Cova Fumada tot és senzill. Sardines,saltat de cigrons, calamar acabat de pescar a la planxa i, per descomptat, la bomba, la gran especialitat de la casa. Quantes vegades, sortint del Forn Baluard, havia passat per davant d'aquest humil i bulliciosa bodegueta de barii sense atrevir-me a fer el pas d'entrar-hi? Tanmateix, ja havia provat la seva mítica bomba en una mostra de la World Race, al mig del passeig Joan de Borbó, un parell d'anys abans. M'havia semblat la millor de totes les propostes. el gran cuiner Jean Louis Neichel (ex-dues estrelles Michelin) ja avia recomanat al seu dia el seu plat de capi-pota, i va advertir que el lloc era d'una rusticitat absolutament encantadora.
Comentarios
Publicar un comentario