De la tòfona a moltes delícies transalpines
La bona taula de la Piemontesa prioritza prductes d'elit, com la tòfona o les preses ibèriques
Enric Granados 60, BCN
Tel. 932 503 920
Metro: Provença (FGC)
Horari: Cada dia de 12,15 a 16h
i de 19,15 a 23,30h
Preu Mitjà: 15 a 25€
Menú diari: 12,90 €
web: www.lapiemontesa.com
El Piemont és una regió del nord-oest d'Itàlia, i la seva gastronomia és rica, variada i, com la nostra, de marcades arrels mediterrànies. Respectant aquesta rica base culinària i ampliant-la amb receptes procedents d'altres zones d'Itàlia, com Florència, es va establir a Espanay, cap al 202, el gup de restaurants La Piemontesa. avalats per l'experiència de més de dues dècades a Itàlia, l'èxit va arribar ben de pressa, i dels vuit restaurants inicials s'ha passat a una vintena en menys de tres anys.
A la cuina de La Piemontesa el producte fresc i de primera qualitat és un element bàsic de tots els plats. La carta, absolutament italiana, ressalta també per les raccions abundants i la cocció, al punt en la pasta i amb la delícia que suposa un fron de llenya o de carbó quan parlem de les pizzes i la carn ... i esclar!, molts anem als restaurants italians pensant en aquesta pasta i pizza, doncs d'aquí no en sortirem decebuts.
Tal com dèiem, cuina italiana de veritat. Sana, saborosa, digestiva ... en definitiva: Mediterrània!
Comentarios
Publicar un comentario