Quan el cargol és el rei de l'àpat
Tres generacions de grans restauradors han creat un referent de la cuina gironina a Can Barris
Ctra. de l'Aeroport a Cassà (C-25)
KM 242 Campllong, Girona
Tel. 972 461 005
Horari:
Cada dia de 13 a 15,30h
i de 20 a 22,30h
Tancat DV tot el dia i DIU Nit
Preu Mitjà: 30 - 40 €
Web: www.canbarris.cat
Si hi ha un lloc on saben cuinar cargols, i molt, és a Can Barris. Des del 1949, tres generacions de restauradors treballen en una preciosa masia situada just als afores de la vila de Campllong, entre Riudellots i Cassà de la Selva, molt a prop de l'aeroport de Girona. Indret i entorn perfectes per a una restaurant de cuina catalana que s'ha convertit, per mèrits propis, en referent a l'hora de servir aquests mol·luscos. tant és així que molta gent hi va expressament per menjar-ne, no tan sols des dels pobles del voltant i de la capital gironina, sinó també des de Barcelona i altres poblacions més llunyanes. També plats per emportar-se. A casa o al restaurant, tant se val,quan mana la qualitat, el lloc no deixa de ser secundari. Bon profit!
Comentarios
Publicar un comentario