L'elegància de la nostra cuina
Al Principal de l'Eixample trobareu receptes tradicionals amb algun accent personal i divertit
EL PRINCIPAL DE L'EIXAMPLE
Tel. 932 720 845
Metro: Diagonal (L3)
Horaris:
Migdia, de DL a DJ de 20,30 a 23,30h
DV i DS de 20,30 a 24h
Preu Mitjà: 55 euros
Menú Migdia: 26 euros
El Principal ocupa tota una planta de sostres alts, espais generosos i pati interior espectacular. Joan Ferré, antic xef executiu del Grup Tragaluz, fa un any va emprendre un projecte personal en solitari. Compta amb el xef Ángel Blánquez als fogons i Pau Segura a la sala. La seva és una proposta de cuina clàssica en un entorn sotisficat i d'alt standing. Al migdia, menjador poblat majoritàriament per corbates i americanes. Plats amb presència elegant, estacionalitat a la carta i gran protagonisme de l'ingredient principal. A sala, bona professionalitat i molt bona organització. Ens abelleix que nombrosos plats s'acabin davant dels comensals: desespinar i presentar els peixos, la litúrgia del bistec tàrtar o els emplatats de l'arròs, entre d'altres.
Comentarios
Publicar un comentario