Els pintxos que volen de Barcelona a San Francisco
Quna la passió per l'art i la cuina es fusionen en surten creacions úniques en forma de pintxos i tapes. Descobriu-ho en la cuina mediterrània i internacional del restaurant Teleferic.
Av. Torre Blanca
Tel. 935 897 722
diumenge, Tancat
TELEFERIC BARCELONA
Plaça Dr. Letamendi, 27
Tel. 934 511 641
Obert cada dia
Preu Mitjà: 25-30€
Pròxima obertura a San Francisco
A molts de vosaltres el nom del Teleferic no us deu venir de nou, en Ramon i Sole, fundadors del negoci, el 1992 van obrir el seu primer establiment a Sant Cugat del Vallès, un local de tapes i especialment pintxos al més autèntic estil basc, però afegint-hi un toc original i creatiu. L'èxit que van obtenir va fer que, passat un temps, obrissin un nou restaurant més gran a la mateixa localitat vallesana que va dur per nom de Teleferic. Se'l pot considerar un dels principals impulsors de la cuina de la tapa en aquesta ciutat. L'èxit a l'hora de mantenir la clientela de generació en generació, a banda de la indiscutible qualitat del seu servei, és el tracte familiar directe dels propietaris.
amb projecció d futur i empenta emprenedora els fills dels fundadors, Xavi i Maria Padrosa, van sumar-se al projecte d'una nova obertura a Barcelona, ara deu fer tres anys, a la Plaça LEtamendi en ple Eixample barceloní. Des d'un bon principi, quan la Maria i el Xavi van decidir assumir el repte, ja va ser amb la idea de crear una línia d'expansió a escala internacional, convençuts que la proposat gastronòmica del Teleferic podia ser un èxit més enllà de les nostres fronteres. dit i fet: aquesta mateixa tardor està programada l'obertura d'un nou porjecte Teleferic als Estats Units (San Francisco). Molta Sort !
Comentarios
Publicar un comentario