Lusco 2015

Vi recomanat: Lusco 2015

Fitxa tècnica:
Varietats: 100% albariño
Graduació: 13%
Any: 2015
Preu aprox.: 12,95€

Elaboració: La verema de l'any 2015 va ser molt bona. poques pluges, abundants hores de sol i temperatures mitjanes elevades durant el dia van donar lloc a un raïm molt sa, així com a un cicle vegetatiu llarg i equilibrat i una maduració perfecta en el moment de veremar-lo. Un cop rebut al celler de Pazos de Luscos, es procedeix a premsar-lo i a un desfangament estàtic per preservar els sabors originals de la varietat. La fermentació es du a terme en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada. A continuació, es passa a la criança amb el seu solatge durant sis mesos per aconseguir que doni un paladar dens i rodó.

Nota de tast:


Aquest vi de l'Adega Pazo de Luscos presenta un color groc pàl·lid brillant i unes aromes potents d'herbes fresques, de matolls, amb notes florals i de fruites tropicals. La presència en boca és seca, amb matisos cítrics com l'aranja o la pinya, que li confereixen una gran vivacitat. Una sèrie de propietats que el converteixen en un vi ampli i untuós.
Servit a la seva temperatura recomanada, fresc però no gaire fred, entre els 10 i els 11 graus, és un vi que lliga perfectament amb qualsevol tapa o mitja reció de cuina, amb els plats de pasta i també amb altres coma la paella.

Comentarios