ESCORPION STUDIO BARCELONA, moda audaç i sostenible.


BIOGRAFIA

Des de 1929, la marca vesteix dones que sedueixen amb la seva autenticitat, amb la seva seguretat en si mateixes, en definitiva, amb la seva personalitat única. Elles trien i defensen una moda audaç i sostenible, peces que els acompanyen cada dia i que els ofereixen, a més, un potencial infinit de possibilitats.
ESCORPION s’ha consolidat com a referent internacional per la sofisticació dels seus dissenys i per la qualitat del seu punt. #UnJerseyESCORPION és un imprescindible, una peça perdurable i sempre de tendència.
Des del 2003, la directora creativa de la marca és Sybille Horaist. Fidel al llegat de la casa, Horaist ha aportat una visió avantguardista i internacional a les col·leccions.
ESCORPION Studio Barcelona és el segell sota el qual es presenten les creacions exclusives per a passarel·la de la marca. Des del 2015, les seves desfilades són cita obligada al calendari de la 080 Barcelona Fashion.

COL·LECIÓ – #FEEL


#FEEL és l’impuls de sentir, d’experimentar, de tocar. És la força i la determinació, el poder. És la geometria que hipnotitza, el color que vibra. És la flor que esclata, la textura que eriça la pell. #FEEL és l’energia que batega a #UnJerseiESCORPION. #FEEL és la nova col·lecció d’ESCORPION Studio Barcelona per a la temporada Primavera/Estiu 2018, presentada a la 080 Barcelona Fashion sota la perspectiva creativa de l’estilista Jaume Vidiella.



Comentarios