JNORIG, jove i innovador, que s’arrisca amb el seu propi estil.


BIOGRAFIA
El Javier va estudiar a l’IED Barcelona i, un cop graduat, es va traslladar a Los Ángeles per treballar juntament amb Jeremy Scott, director creatiu de Moschino.
Després d’un temps als Estats Units, va tornar a Frankfurt, passant primer per Londres. Durant sis mesos, va treballar a Agi & Sam a Londres. Un cop a Alemanya, va treballar com a dissenyador de jerseis i abrics per a un gran detallista, però aquesta experiència a gran escala no va satisfer el seu desig pel treball pràctic, el dibuix, la creació de patrons i el tall, el veritable treball artesanal. “Al cor de JNORIG hi ha un patró molt precís desenvolupat curosament per a cada peça. Dissenyem per a un home jove i innovador, que s’arrisca amb el seu propi estil. Juguem amb la simetria, les siluetes mínimes i les línies rectes.”

COL·LECCIÓ- "UN CARACAL BLANC"
Novament, la col·lecció AW18 de JNORIG està dissenyada al voltant de la fusió de dues cultures. Aquesta temporada, la col·lecció uneix el fred dels territoris del nord-oest del Canadà, habitats pels inuits, amb la calidesa del desert àrab i els semites. Així com la impressió d’una superfície clivellada, que apareix en diverses peces de la col·lecció, que podria interpretar-se com unes plaques de gel, però també com una estepa seca. La col·lecció també reflecteix continuïtat en les formes geomètriques, aquesta vegada en forma de plafons amb ratlles, inspirats en les peces utilitzades per les cultures inuit, però amb un toc modern. Les teles evoquen un aire animal, que reflecteix l’estreta relació que tenen aquestes cultures amb els animals.



Comentarios