PUNTO BLANCO, materials de primera qualitat i tecnologia punta


BIOGRAFIA

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des de 1948, i és present als mercats internacionals des de 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996, amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.
Les nostres peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, han fet evolucionar la roba interior. Aquesta passa de ser una commodity oblidada a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en l’actor principal del món de la moda.
Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta, per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfacin l’usuari més exigent.

COL·LECCIÓ -  “SAVE THE PLANET”


El 2020, dos terços de la fauna salvatge del planeta hauran desaparegut. La flama de la vida s’extingeix tan ràpid com en l’època dels dinosaures, i això es deu al fet que la humanitat està talant l’arbre de la vida.
Si no aturem aquesta tragèdia, la delicada biodiversitat del nostre planeta podria esfondrar-se completament i deixar-lo ferit de mort i inhabitable per als éssers vius.
Homenatgem la nostra mare terra, el meravellós regal que només ens ha estat prestat i per això cadascú de nosaltres té el deure i la responsabilitat de cuidar-lo. Només junts aconseguirem restaurar la consonància a la nostra llar.
Aquest sentiment ha inspirat i fet possible el desenvolupament d’una col·lecció híbrida, en què es barregen estils i allò urbà s’uneix amb la natura mitjançant els elements comuns que fan possible la vida.

Comentarios