ELENA ESTAUN, identitat transgressora.


BIOGRAFIA

Elena Estaun és una creativa que plasma les seves idees en joies conceptuals. S’inspira en objectes del dia a dia, decideix canviar-los la funcionalitat i els converteix en obres d’art. Femelles, claus antigues i fòssils es podrien considerar les tres fonts d’inspiració.
Va estudiar disseny i màrqueting de moda al Parson’s de Nova York i diversos cursos de joieria experimental al St. Martin’s de Londres, i va convertir la seva passió en professió.
Es tracta d’un disseny de joies que destaca per la seva identitat transgressora, en què allò industrial, allò urbà i allò ètnic defineixen un nou concepte d’elegància. Va decidir convertir les joies en vestimenta i presentar la seva primera col·lecció de joies per vestir.

COL·LECCIÓ- ATMOSPHERE

Elena Estaún presenta la seva nova col·lecció Atmosphere. Seguint el traç de la seva última desfilada, que va acabar en el futur del 2217, ens traslladem a una nova era, a un nou món.
En aquest nou món d’Elena Estaún conviuen 4 ètnies, l’objectiu de les quals és lluitar per la supervivència de la moda. El districte cyborg, els urbans, el territori dels salvatges i els híbrids defensen els seus cànons d’estils totalment enfrontats, a la vegada que conviuen en el paraigües de la mateixa marca.
És un reflex de la interpretació de la moda d’una dona supervivent, lluitadora, atrevida i cosmopolita, que ens presenta un nou concepte d’elegància, mantenint sempre la filosofia de vestimenta-joia.


Comentarios